TAKKET VÆRE «FLOKKEN»……

16 Bryllupparr., 2 Bøgdalunsjer, 1 Minnestund, 17.-mai arr.,, 3 Trimbingoer, 3 Konfirmasjoner, 1 Korkonsert, 1 Korpskonsert, 4 Bursdagsfeiringer, 2 Firmafester, 1 Bedriftsmøte, 1 Offentlig dansefest, samt 1 uke som Kommandosentral HV12, 3 Årsmøter mm.

Dette er bruken av huset fra tampen av februar i år til og med 01. oktober og forteller at huset fyller utrolig mange, og forskjellige behov. Takket være FRIVILLIGHETEN, Takket være våre 110 pr. 26.09. betalende MEDLEMMER. Takket være 73 spillere som bidrar via GRASROTANDELEN. Takket være Ytterøykylling/Gourman, Stofflund og Levanger Kommunes rehab. av samfunnshus. Takket være……flere utsendte søknader til næringsliv og foreninger som vi håper blir positivt mottatt.

«Når vi løfter i flokk» så får vi til mye, sammen! Alle dere som er nevnt i dette innlegget skal ha all slags takk for at dere ser verdien av «å være med i flokken»🌹, for uten dere ville det ha stått dårlig til med driften og utviklingen av huset.

Vi står nå foran en spennende høst og vinter med Bøgdalunsjer, Julemesse, Juletrefest, generell utleievirksomhet og nok et stort løft for huset j form av kjøkkenrehabelitering mm.. Synes vel at de i organisasjonen som bidrar med mange forskjellige arbeidsoppgaver, fortjener en klapp på skulderen🌹🙃!

Mvh. for styret v/ Tor Henry.