…..og medlem Ann Karin Sliper ble den heldige vinneren av 1 stk. Peachtree Audio DeepbleSKY! Vi GRATULERER🌹🙃! JulEnissenS gave til foreningen nordtun grendehus!

Nå tror jeg virkelig på at julenissen finnes! Ned gjennom pipa i en vanvittig fart kom nissen, i dag allerede, onsdag 16.12.20! «Hau hau hau! Hi e shtøggtravelt! Ska innom aill i hop no førri julafta så hen e de bærre tia å stoinna, så hen e e ein pakke te foreninga fra mæ! Ønske dåkk ei aildeles strålanes jul……» opp gjennom pipa, og borte vekk var nissen! Med andre ord, for den som fortsatt måtte være i tvil om nissens eksistens, så håper jeg denne tvilen nå er ryddet av veien, basta!

Måtte jo åpne pakken gitt til Foreningen Nordtun Grendehus siden nissen leverte denne hjem til meg, og se på bildene og brukermanualen i lenken nedenfor! Et meget godt stereo wifi musikkanlegg i kompakt og plasseringsvennlig utførelse og som formidler meget god lyd på alle volumnivåer. Anlegget har en verdi på kr. 6.000- og en av dere som i løpet av 2020 har kjøpt medlemskap i Nordtun Grendehus innen den 30.12.20 vil bli den lykkelige eier av anlegget! Trekning vil skje på nyttårsaften , så hvis du finner navnet ditt under fanen Medlemskap 2020 på websiden vår innen og i løpet av 30.12.20 så kan nettopp du bli den heldige vinneren! Vinnernavnet vil bli presentert på denne siden nyttårsaften! Ja, glemte nesten å nevne at dette innlegget er skrevet av julenissen🙃🎶!

Her er BRUKERMANUALEN som forklarer alt om dette fine produktet!