Så utrolig flott!

Det er nesten litt rørende med den e-posten som tikket inn til oss i styret & stell i formiddag. Klassekontakten for 7.-klasse ved Mule Skole kunne fortelle at elevene har bestemt at overskuddet fra klassekassa skal gis som pengegave til Nordtun Grendehus SA.
Vi synes dette er virkelig flott, og tenker vel litt som så at det er supert at så unge personer ser nytten i å støtte opp om grendehuset, og at rekrutteringen for videre drift av huset i fremtiden ser veldig lys ut.
Det hører med til historien at dette var det siste skoleåret ved Mule Skole, som nå er nedlagt, og at verdien av å ha et levende og pulserende grendehus derfor blir viktig for alle som har hatt tilhørighet til Mule Skole.
Nok en gang, tusen takk til 7.-klasse ved Mule Skole, fra styret, andelseiere og medlemmer for den inspirerende gaven.

image