Velkommen

Velkommen til Foreningen Nordtun Grendehus!
Vi holder til på Mule nær E6-rundkjøringen mellom Levanger og Verdal og har besøksadresse Danielsborg 16, 7609 Levanger. Selve huset ble åpnet i november 1928 og Nordtun Grendehus ble etablert den 02.05.1975. Huset ble registrert i Brønnøysundregisteret den 29.04.1997, da organisert som et AL (andelslag med begrenset ansvar). I 2013, etter pålegg fra offentlig myndighet, ble Nordtun Grendehus omgjort fra å være et AL til SA (samvirkeforetak). Så, i 2019, startet vi papir- og søknadsarbeide med rehabelitering av huset og oppdaget da at organisasjonsformen samvirkeforetak var svært lite hensiktsmessig for oss som kun er basert på frivillighetsarbeide. Vi bestemte oss da for å finne en organisasjonsform som er mer i tråd med hva vårt frivillige samfunsoppdrag er. Vi erfarte at å omorganisere driftsformen fra samvirkeforetak til forening var rett organisasjonsform for oss og stiftet så den 13.10.2020 foreningen Nordtun Grendehus.
Huset fremstår i dag som velholdt, og inneholder følgende fasiliteter:
Inngang, garderober og toaletter i sokkeletasjen.
Scene med egen garderobe, festsal, godt utstyrt kjøkken, kjølerom, rullestolinngang med handikaptoalett, forgang samt lagerrom i hovedetasjen.
Regirom og et lite møterom, «loftet», for 15 personer i 2. etasje,
Nye møbler ble innkjøpt i 2018 og nytt moderne varmepumpeanlegg ble inndtallert i 2019. Uteområdet har de senere årene fått en betydelig ansiktsløfting og en ny stor oppbevaringsbod er på plass. Festsalen har plass til maks. 150 personer brukt til full bespisning, og er godkjent for inntil 200 personer brukt til møte-/debatt-/konsert- eller festarrangement!
Festsalen er bl.a. utstyrt med wifi-/internett, motorisert lerret, projektor, 1800 watt RMS «fast» lyd, 500 watt oppladbar transportabel trådløs lyd samt lysanlegg, og fremstår derfor som fleksibelt. Salen kan tilpasses for mange forskjellige formål.
Parkeringsplassen er stor og god, og tilkomst for rullestolbrukere er enkel. Inn- og ut transportering av orkesterutstyr er også enkelt med adkomst for bil helt inntil sceneinngangen.
Nordtun Grendehus brukes fast og flittig av privatpersoner, lag, organisasjoner og foreninger, og egner seg til bruk for de aller fleste formål. Huset ble nymalt i 2012, både inn- og utvendig, og vi synes selv huset fremstår som velholdt, lunt og hyggelig!
Grendehuset er som du sikkert skjønner et kjært samlingspunkt for bygda, men vi er ikke redde for å dele huset med ansvarsbevisste leietakere fra både fjern og nær.
Nok en gang, velkommen til Mules storstue, Nordtun Grendehus!

 

Se mindre