Velkommen

Velkommen til Nordtun Grendehus SA!

Vi holder til på Mule, nær E6-rundkjøringen mellom Levanger og Verdal, og har besøksadresse Danielsborg 16, 7609 Levanger. Nordtun Grendehus ble etablert den 02.05.1975, og ble registrert hos Brønnøysundregistrene den 29.04.1997, da som et AL (andelslag med begrenset ansvar). I 2013 ble Nordtun Grendehus gjort om fra å være et AL til SA (samvirkeforetak), og driver innenfor bransjene Eiendom – Kultur – Utleie.

Huset fremstår i dag som meget velholdt, og inneholder følgende fasiliteter:

  • Inngang, garderober og toaletter i sokkeletasjen.
  • Scene med egen garderobe, festsal, godt utstyrt kjøkken, kjølerom, rullestolinngang med handikaptoalett, forgang samt lagerrom i hovedetasjen.
  • Regirom og et lite møterom, «loftet», for 15 personer i 2. etasje,

Festsalen har plass til maks. 150 personer brukt til full bespisning, og er godkjent for inntil 200 personer brukt til møte-/debatt-/konsert- eller festarrangement!

Festsalen er bl.a. utstyrt med wifi-/internett, motorisert lerret, projektor, Mackie 1800 watt RMS «fast» lyd, 500 watt oppladbar transportabel trådløs lyd samt lysanlegg, og fremstår derfor som fleksibelt. Salen kan tilpasses for mange forskjellige formål.

Parkeringsplassen er stor og god, og tilkomst for rullestolbrukere er enkel. Inn- og ut transportering av eget utstyr er også enkelt med adkomst for bil helt inntil sceneinngangen.

Nordtun Grendehus SA brukes fast og flittig av lag og foreninger, og egner seg til bruk for de aller fleste formål. Huset ble nymalt i 2012, både inn- og utvendig, og vi synes selv huset fremstår som velholdt, lunt og hyggelig!

Grendehuset er som du sikkert skjønner et kjært samlingspunkt for bygda, men vi er ikke redde for å dele huset med ansvarsbevisste leietakere fra både fjern og nær.

Nok en gang, velkommen til Mules storstue, Nordtun Grendehus SA!