ET HUS FOR MANGFOLD

ET HUS FOR MANGFOLD.

Fredag 07.10. var det Minnestund for Martin Stavrum, etter familiens ønske på Nordtun, hvor familien uttaler at huset var helt riktig sted å minnes familiens nestor. Minnegaven på kr. 35.000- gikk til huset og er kjærkommen for huset og vil bli brukt ifm. fornyelsen av kjøkkenet, et prosjekt som settes igang i uke 3, 2023. Tusen takk til familien Stavrum og alle givere🌹.

Lørdag 08.10. ble det arrangert overraskelsesselskap for Janne C. H. Bjørnmelens 50-års dag, en veldig hyggelig seanse i følge jubilanten🌹!

Mandag 10.10. inntok bandet SHWUNG huset for øving, et dyktig coverband som bruker huset titt og ofte til sine øvelser. ADVARSEL; se ikke bort fra at bandet spiller opp til fest den 21.01.23 på Nordtun! Se heller ikke bort fra at medlemmer av huset får noen fordeler i denne forbindelse!?! Kryptisk, vel, mere info kommer om ikke lenge🙃!

Onsdag 12.10. er det BØGDAKAFFE kl. 11.00 – 12.30, ei fin hyggestund med Marit, Hilde, Arild og Tore som det perfekte vertskap, så VELKOMMEN!

Samme dag kl. 13.30 er det norskundervisning for ansatte hos Ytterøykylling/Gourman, mao. blir huset plutselig Skolestue!

MANGFOLD, HYGGE, NYTTEVERDI = NORDTUN GRENDEHUS