KRONERULLINGūüôÉ!

Det er alltid behov for forbedringer i et hus som Nordtun Grendehus. Bedrifter har ogs√• oppdaget huset og som leietagere har disse noe st√łrre behov for god dekning hva wifi/nettverk, lyd og presentasjonsverkt√ły ang√•r, enn det vi kan tilby pr. dato.

I l√łpet av neste uke vil vi oppgradere med et bedre nettverk og en enklere brukerterskel n√•r det gjelder lyd, noe som selvsagt kommer alle leietagere tilgodeūüôÉ!

Den eneste ulempen med dette er at dette ogs√• har en kostnad og som kjent s√• pr√łver vi √• spare alt vi kan til det kommende kj√łkkenprosjektet. For √• komme i m√•l med de tekniske l√łsningene nevnt innledningsvis, som har en kostnad p√• ca. kr. 10.000-, inviterer vi deg til en kronerulling via VIPPS nr. 758865 og h√•per du kan/vil bidra. Bel√łpet er selvsagt helt opp til hver enkelt √• bestemme. ¬ęMANGE BEKKER SM√Ö GJ√ėR EN STOR √Ö¬Ľ!