GODT NYTT ÅR!

Nytt år, nye muligheter! Vi ønsker dere alle et godt nytt år og håper normaltilværelsen vender tilbake i større grad i 2022 enn i 2021.

2022 er FRIVILLIGHETES ÅR, noe bl.a. vi som sysler med Nordtun Grendehus nettopp bidrar med, å frivillig bruke av vår fritid til å holde huset i hevd både for lokalmiljøet, våre leietagere og ikke minst alle dere som er medlemmer og/eller støttespillere via Grasrotandelen eller på andre måter synes å sette pris på.

Nytt tak er nå nesten på plass og vil være ferdigstilt i løpet av januar måned. I felleskap har vi nå fått realisert dette prosjektet, men det er noen av våre utenbygds medlemmer som stusser over at det ikke er flere lokale medlemmer i foreningen. I fjor høst ble det distribuert en DM i postkassene lokalt hvor bl.a. medlemskap ble nevnt. Ikke ett nytt medlem ble resultatet! Vi ser virkelig fre.m til at mange flere blir medlemmer og at felleskapet vokser betraktelig. Se fanen medlemskap på vår hjemmeside så ser du hvor enkelt og uforpliktende det er å være medlem. Vi er allerede 6 personer som har fornyet/betalt medlemskapet for 2022 og det er bra for jnntekter trengs nå når kr. 766.000- er betalt for nytt tak på huset. «Mange bekker små gjør en stor å» fremdeles🙃!

Takk for at du leste dette og igjen, GODT NYTT ÅR🌹!