God og fredfull jul!

Vi vil få ønske dere alle ei riktig god og fredfull jul og samtidig få takke våre (til nå) 132 medlemmer for støtten i 2020. Takk også til dere som støtter oss med covid-19 midler. Det er 32 personer samt Ytterøykylling as som i alt har bidratt med kr. 16.200-, noe som betyr mye for huset i disse tider.

Om du tar deg tid i jula og leser litt her på vår webside, så ser du flere måter du kan bidra på, med så som Medlemskap, Grasrotandelen og andre former for å kunne støtte huset. Utleiekalenderen står, kanskje naturlig nok, tom for de fire første månedene i 2021, så vi trenger nok alle de økonomuske bidrag vi kan få, små som store, fra dere🙃!

Som et fint og historisk innblikk i huset kan du nedenfor lese den fine 90-års jubileumstalen som Marit Kjønstad Buran skrev og fremførte ved husets 90-års feiring i 2018. Nok en gang, God Jul fra oss i styret for Foreningen Nordtun Grendehus🌹!