…..og medlem Ann Karin Sliper ble den heldige vinneren av 1 stk. Peachtree Audio DeepbleSKY! Vi GRATULERERđŸŒč🙃! JulEnissenS gave til foreningen nordtun grendehus!

NĂ„ tror jeg virkelig pĂ„ at julenissen finnes! Ned gjennom pipa i en vanvittig fart kom nissen, i dag allerede, onsdag 16.12.20! «Hau hau hau! Hi e shtĂžggtravelt! Ska innom aill i hop no fĂžrri julafta sĂ„ hen e de bĂŠrre tia Ă„ stoinna, sĂ„ hen e e ein pakke te foreninga fra mĂŠ! Ønske dĂ„kk ei aildeles strĂ„lanes jul……» opp gjennom pipa, og borte vekk var nissen! Med andre ord, for den som fortsatt mĂ„tte vĂŠre i tvil om nissens eksistens, sĂ„ hĂ„per jeg denne tvilen nĂ„ er ryddet av veien, basta!

MĂ„tte jo Ă„pne pakken gitt til Foreningen Nordtun Grendehus siden nissen leverte denne hjem til meg, og se pĂ„ bildene og brukermanualen i lenken nedenfor! Et meget godt stereo wifi musikkanlegg i kompakt og plasseringsvennlig utfĂžrelse og som formidler meget god lyd pĂ„ alle volumnivĂ„er. Anlegget har en verdi pĂ„ kr. 6.000- og en av dere som i lĂžpet av 2020 har kjĂžpt medlemskap i Nordtun Grendehus innen den 30.12.20 vil bli den lykkelige eier av anlegget! Trekning vil skje pĂ„ nyttĂ„rsaften , sĂ„ hvis du finner navnet ditt under fanen Medlemskap 2020 pĂ„ websiden vĂ„r innen og i lĂžpet av 30.12.20 sĂ„ kan nettopp du bli den heldige vinneren! Vinnernavnet vil bli presentert pĂ„ denne siden nyttĂ„rsaften! Ja, glemte nesten Ă„ nevne at dette innlegget er skrevet av julenissenđŸ™ƒđŸŽ¶!

Her er BRUKERMANUALEN som forklarer alt om dette fine produktet!