Årsmøtet 04.03.20

Årsmøtet ble avholdt etter planen onsdag 04.03.20, «kun få dagerfør verden stoppet opp»! Fra protokollen kan du se resultatene fra årsmøtet. Her vil du også kunne lese at det arbeides med planer for en betydelig rehabelitering av huset, et arbeide som er godt i gang mtp. tilbuds- og sølnads prosesser. Som du kanskje skjønner så er vi optimistiske og ambisiøse på egne, medlemmer og husets vegne og «håper du vil være med pss på reisen» ved å kjøpe medlemskap 2020. Tidsperspektivet for rehbeliteringsplanene er noe uviss men det jobbes godt føler vi, med positiv fremdrift dag for dag🙃! Les protokollen, kos deg og ta godt vare på deg selv og dine🌹!

Protokoll i PDF: http://nordtungrendehus.no/wp-content/uploads/2020/02/2019-Protokoll-med-underskrift-Årsmøte-Nordtun-4.3.20.pdf