Nordtun «i disse tider»!

Vi følger selvsagt kommunen og myndighetenes pålegg og råd. Alle leiekontrakter for mars, april og mai er kansellert grunnet den merkelige tiden vi nå alle opplever og for husets del betyr det at inntektene uteblir mens de faste fortsetter å løpe. Vi har foreløpig kontroll men over tid kan vi nok oppleve situasjonen som utfordrene. En fin måte å bidra til huset på er å kjøpe et personlig- eller familiemedlemskap. I 2019 hadde vi 140 medlemmer så vi satser på minst 200 medlemmer i 2020! Vi håper alle fornyer sitt medlemskap og ønsker nye medlemmer velkommen! Personlig medlemskap koster kr 250-, mens et familiemedlemskap koster kr 450- og kan kjøpes via VIPPS til nr. 79736 eller betales til vår konto 44202052778 (skriv navnet ditt i feltet for melding).

ALLE ARRANGEMENTER ER UTSATT PÅ UBESTEMT TID OG VIL BLI KUNNGJORT PÅ DENNE SIDEN SAMT FB NÅR DE ER IGANG IGJEN.