«Nordtunkruset» – for medllemmer – 2019☕️!

For deg/dere som er eller blir medlemmer 2019, så tilbyr vi avbilet kaffekrus i porselen til kr. 75,-. Kruset er brent i ovn på 800 grader og tåler godt å vli vasket i oppvaskmaskin. Hvis du gjør kruset til ditt hverdags kaffekrus skal det godt gjøres å glemme Nordtun Grendehus og hvor på internett du finner oppdatert informasjon om oss. Hvis du besøker oss på Bøgdakaffe’n og tar med deg kruset så spanderer vi kaffen gratis ut året?!

Kruset får du kjøpt ved å enten sende en melding/ringe til 47394048, sende en e-post til post@ths55.no eller benytte VIPPS! Ved bruk av VIPPS så får vi gode rapporter som sier oss hvem kjøper er, og du vil da bli kontaktet. Henting/levering av kruset kan gjøres hos Tor Henry Svarvaa, Haugskottvegen 5B, 7609 Levanger.

Ja, og du: kaffen smaker fortreffelig med ditt nye fine Nordtunkrus!