FIN STEMNING I HUSET – BØGDALUNSJ 06.03.18.

Så var nok en BØGDALUNSJ over, og vel i havn! Hele 70 blide besøkende inntok sin lunsj, etter sigende velsmakende, i huset i dag. Praten gikk livlig, naboer, «gamle» kjente og sambygdinger i skjønn forening, i grendehuset. Dette er vel en av de viktigste arrangementene et grendehus kan brukes til  synes vi!

En stor TAKK til Sæther Gård som sponset kjøttpålegget samt Litti Indahl som sponset egg. En hjertlig takk, nok en gang, til Marit og Arild som planlegger og gjennomfører med stor iver og glede ?! Ja og ikke å forglemme, takk til alle besøkend! Uten dere, ja da hadde det rett og slett blitt noe tamt, «tror  nu vi da»?! Styret i huset er begeistret, både på bydas og egne vegne over tiltaket????

Fotografer denne gang var Hilde S. og Ivar N. så takk til dere?!