EN GLEDENS KVELD FOR NORDTUN! Som tidligere nevnt ble Mule Skole nedlagt i 2015, og det flotte korpset vi har hatt i bygda er nå fusjonert med Levanger Barne- og Ungdomskorps.

Styreleder og kasserer for Nordtun ble tidligere i uken bedt til et møte med to representanter for Mule Skolekorps, Liv Merete Jenssen og Kirsti Wallum Alstad, et møte som fant sted i går kveld, onsdag 24.02.16.
Styret i korpset sammen med konstruktørene av Mulebua (m/inventar) samt alle de flotte benkenene som korpset har hatt i sitt eie er besluttet overført til Nordtun Grendehus! Vi ble gledelig overrasket over denne «gaven», en tilvekst til huset som gir oss mange flere strenger å spille på. I tillegg følger det med kr. 4.000-, gitt av Frol Sanitetsforening, til vedlikehold av Mulebua.
Og, som om dette ikke var nok, så var det også besluttet av korpset at «de kronene de hadde igjen» etter fusjonen med LBUK, i alt kr. 104.000-, (foreløpig beløp da ikke alt utestående har kommet inn enda) gis i gave til Nordtun Grendehus SA!

Vi takker ydmykt for gavene og tiltten som er blitt oss til del, og lover på tro og ære å forvalte både Mulebua og pengegavene til det beste for bygda og huset.
Heldigvis er kassereren glad i damer, så disse to flotte damene ble møtt med en stor klem da de kom til møtet!
Styrelederen, som er en beskjeden kar, nøyde seg med et håndtrykk!?! Hmm….nei, utdypes ikke mer, her?!

Det er veldig inspirerende å ta i et tak for huset, når lokalmiljøet til de grader både tenker på og stiller opp for huset, så igjen, tusen tusen takk??!

image