«Gravøl» til glede og nytte!

En stor takk fra Nordtun Grendehus rettes til medlemmene i ølklubben «Den Fuktige Mule» med «Oinnertittel Herrelaget JubØLong», en ultraseriøs samfunnsaktør som nå desverre er nedlagt. Klubben hadde i alt 6 distingverte herrer, bosatt i Haugskottveien på Mule i Levanger, som møttes hjemme hos hverandre en gang i måneden for hyggelig samvær med sang, ekstotiske matretter og selvsagt med øl som hovedrett og tema. Av minneverdige måltider kan nevnes rømmegrøt med akkevitøye samt talerkenstor blå castello med rå eggeplommer. Nydelige retter, minnes skribenten.  I dag, fredag 26.06.15 tikket det inn kr. 1.295,88 til husets konto, og dette er resultatet av pantsatte bokser og flasker etter møtene. Huset takker herrene Aksnes, Moa, Nordal, Røiseng, Stavrum og Svarvaa for donasjonen og håper både disse personene og andre kan la seg inspirere til å fortsette sitt kreative og meningsfylte samfunnsengasjement til eget og husets beste.

image